nedelja, 2. junij 2024

To je zelenjava, ki s kuhanjem pridobiva zdravilne lastnosti

Za večino zelenjave velja, da s kuhanjem izgubljajo hranilne snovi, a ta zelenjava ne. Ravno nasprotno, če jo skuhate, ima več zdravilnih učinkov na telo. Zdravi celo raka! Korenje je zelenjava, ki s toplotno obdelavo pridobiva na kvaliteti. Surovo korenje vsebuje tri odstotke beta-karotena, kuhano na pari pa kar 40 odstotkov. Na tak način pripravljeno za upokojence več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo