nedelja, 23. junij 2024

Berlin / Na ogled prostori iz socializma, tudi iz Slovenije

V berlinskem Muzeju uporabnih umetnosti je do 16. julija na ogled razstava z naslovom Retrotopija. Oblikovanje prostorov v socializmu, ki obravnava vlogo in vpliv oblikovanja v državah nekdanjega Vzhodnega bloka in nekdanje Jugoslavije v obdobju med 50. in 80. leti prejšnjega stoletja. Na ogled so tudi dela iz Slovenije.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Podpora najranljivejšim

Ministrstvo za kulturo je v javno obravnavo poslalo predlog sprememb uredbe o samozaposlenih v kulturi, ki bi lahko pripomogle, da bi približno 3200... mladina več »

Komentar /  Kaj hočejo volivci?

 

Vtednu po evropskih volitvah smo bili priča vrsti nenavadnih odzivov. Kot je pripomnil eden izmed analitikov, bi človek ob opazovanju kandidatov dobil občutek,... mladina več »

Pod zelenim Pohorjem

 

Ob evropskih volitvah so državljani glasovali na štirih posvetovalnih referendumih, dva izmed njih pa sta se ukvarjala z zakonskim statusom konoplje v... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo