sreda, 22. maj 2024

TRajBimo skupaj

V prihajajočih mesecih bo zaključena naložba v kolesarske poti v Trbovljah, ki bo pomenila veliko spremembo za uporabnike koles, saj bodo le–ti varneje vključeni v promet. Naložba, ki so jo v večji meri omogočila evropska in državna sredstva, bo kolesarsko povezala sever in jug Trbovelj. Občina Trbovlje bo pripravila dogodek TRajBimo skupaj, s čimer želijo savus več »

Več iz medija

Voda v poslovnih prostorih

V torek, 21. maja, ob 7.17 uri je na Novem Logu v Hrastniku meteorna voda tekla v poslovne prostore. Gasilci PGD Hrastnik so prekrili del objekta in... savus več »

Plazma športne igre v Hrastnik

V torek, 21. maja 2024, je v Hrastniku potekal sedmi Telemachov dan športa. Dogodka se je udeležilo več kot 200 otrok iz osnovnih šol, lokalnih športnih klubov... savus več »

V Pekrah

 

V soboto, 18. maja, so se člani OZSČ Zagorje ob Savi udeležili pohoda ter spominske slovesnosti ob 33. obletnici pekrskih dogodkov. Dogodek je tudi letos... savus več »

Kaj je pomembno?

 

V šoli za starše želim bodočim staršem predati (po mojem mnenju) nekaj najbolj ključnih informacij o razvoju otroka v prvem letu starosti. Vsakič znova se... savus več »

Dan odprtih vrat v DPM Trbovlje

 

V sredo, 21. maja, ob 9. uri bodo člani in animatorji Društva prijateljev mladine Trbovlje za vse obiskovalce odprli svoja vrata. Obiskovalci si bodo lahko... savus več »

Zlato za Nika, Alekseja in Ano

 

Na 58. srečanju mladih raziskovalcev Slovenije so KemBITJA prejela zlato priznanje. V ekipi sta bila dijaka STPŠ Trbovlje Nik Bregar in Aleksej Lazar ter... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo