petek, 2. junij 2023

Zgovoren podatek o tem, kdaj bi mladoletniki svojim otrokom kupili pametni telefon

Pogovor in množica dejavnosti, dobimo odgovor s strani katoliških šol. Zavedajo se, da so tudi med njihovimi dijaki taki, ki jim noči kradejo pametne tehnologije, a jim ni vseeno. Pogovor ob tednu katoliškega šolstva se je vrtel okoli dobrih in slabih plati interneta, ki ti veliko podatkov ponudi že z enim klikom, a še vedno ne more nadomestiti človeka, kar se je še posebej pokazalo v času epidemi... ognjišče več »

Več iz medija

Najti notranji mir

Kaj dela življenje smiselno, kaj ga osrečuje? Mojstri duhovnega življenja pravijo, da je skrivnost (in rešitev) v pravem ravnovesju, izravnavi med različnimi... ognjišče več »

Traktorji in stolpi

Slovenski javni prostor se v zadnjih mesecih prebuja. Različni protesti zoper vladajoče centre moči se vrstijo teden za tednom. Več tisoč kmetov na traktorjih... ognjišče več »

Ljubi moj sveti Erazem!

 

Tvoje ime zveni tako nenavadno, a hkrati tako domače in prijetno.Poznam kar nekaj Erazmov.Ta, ki mi je najljubši, je pravzaprav še deček, pa čeprav se poznava... ognjišče več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo