sreda, 22. maj 2024

Zgovoren podatek o tem, kdaj bi mladoletniki svojim otrokom kupili pametni telefon

Pogovor in množica dejavnosti, dobimo odgovor s strani katoliških šol. Zavedajo se, da so tudi med njihovimi dijaki taki, ki jim noči kradejo pametne tehnologije, a jim ni vseeno. Pogovor ob tednu katoliškega šolstva se je vrtel okoli dobrih in slabih plati interneta, ki ti veliko podatkov ponudi že z enim klikom, a še vedno ne more nadomestiti človeka, kar se je še posebej pokazalo v času epidemi... ognjišče več »

Več iz medija

Malikovanje ali češčenje podob

To vprašanje se mi zdi najbolj sporno. Po mojem je to podobno poganom in plemenskim obredom češčenja, čeprav se skozi celo Sveto pismo ponavlja svarilo, naj se... ognjišče več »

Profesor in zobozdravnik

Profesor je potoval z vlakom. Potniku, ki je sedel nasproti, se je pohvalil: »Jaz sem zelo znan profesor. Ko govorim, me vsi poslušajo z odprtimi... ognjišče več »

Otroške molitve

 

Ilustriran molitvenik za otroke prinaša kratke jutranje in večerne molitve, molitve pred jedjo in po njej, zahvalne molitve, klasične in dobro znane ter nove... ognjišče več »

V čipke so vklekljane vrednote

 

(ob obletnici ustanoviteljice) Poleg etnološke zgodbe o neprecenljivi dediščini idrijskega klekljanja idrijske čipke pripovedujejo tudi zgodbo o tradicionalnih... ognjišče več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo