torek, 30. maj 2023

Zasajene so temeljne korenine

V soboto 25. 3. 2023 na dan sajenja medovitih rastlin, so čebelarji na območju bodočega Apis centra dr. Filipa Terča v Mariboru zasadili prvo medovito drevo, ki simbolično predstavlja prvi korak k uresničitvi projekta. Z zasaditvijo medovitega drevesa so čebelarji prispevali k zagotavljanju paše za čebele in divje opraševalce. Sajenja so se udeležili g. Boštjan Noč, predsednik Čebelarske zveze Slo... čebelarska zveza več »

Več iz medija

Urnik usposabljanj v juniju 2023

Urnik usposabljanj junij 2023 Vsa usposabljanja so namenjena vsem Slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS! Za... čebelarska zveza več »

​Stanje rastlin z dne 25.5.2023

 

V zadnjih dneh smo pregledali stanje rastlin po državi. Dobro je vidno stanje pri akaciji, kateri cvetovi so pozebli in kateri ne. Sedaj cveti akacija na... čebelarska zveza več »

AŽ panj HRANILNIK

 

AŽ panj HRANILNIK Prvi konkreten rezultat sodelovanja med Čebelarsko zvezo Slovenije in NLB banko je nov lesen hranilnik v obliki AŽ panja. V enem letu bo... čebelarska zveza več »

Sezonska pomoč pri čebelarjenju

 

Na ČZS smo dobili poršnjo čebelarja g. Simona iz Južnoafriške republike, ki je zainteresiran za pomoč v čebelarstvu. Napisal je: Iščem priložnost za... čebelarska zveza več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo