nedelja, 19. maj 2024

Ivan Sivec: Branje je čarobno

Malokateri Slovenec se lahko predstavi s toliko presežniki kot Mengšan Ivan Sivec. Najbolj plodovit slovenski pisatelj je napisal 175 knjig in več kot 3000 besedil za skladbe narodno-zabavnih ansamblov, že skoraj dve desetletji pa je tudi med najbolj branimi avtorji. »Veliko vezi se stke med ljudmi. Ena najlepših – s knjigo. Branje je čarobna stvar. modre novice več »

Več iz medija

Veseli dobrega odziva občanov

V Tednu Rdečega križa, ki je potekal minuli teden, so vsa območna združenja pripravila različne dogodke, s katerimi predstavljajo poslanstvo, pomen in... modre novice več »

Pot piva in umetnosti

 

V torek je v Kamniku bil premierni sprehod po Pot piva in umetnosti, ki je nadgradnja Poti piva. Ustvarjalci te priljubljene kamniške atrakcije so združili... modre novice več »

Tečem, da pomagam

 

Tretja tekma v Tekaškem pokalu Občine Kamnik bo dobrodelni Tek tečem, da pomagam, ki ga bo 8. junija organiziralo Humanitarno društvo Lions klub Kamnik. Start... modre novice več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo