petek, 1. marec 2024

Vedno smo vedeli, da smo za Ukrajino na vrsti mi

"Kako se počutimo, ker smo pod nenehnim stresom zaradi naših meja? Nikoli se nismo počutili zares varne. Vedno smo vedeli, da smo za Ukrajino na vrsti mi. Ves čas je bilo jasno, da bo v nekem trenutku Rusija hotela oživiti imperij. Evropejci tega niso hoteli videti, pri nas je to bilo ves čas prisotno. Vedeli smo tako, kot so Belorusi vedeli, na katero stran se bo postavila njihova držav... mladina več »

Več iz medija

Plačilna lista državnega sveta

Državni svet je organ, iz katerega bi morali prihajati glasovi zagovornikov socialnih, gospodarskih, poklicnih in lokalnih interesov, ki naj bi pri sprejemanju... mladina več »

Kršitve v madžarski SKB

Banka SKB, ki je zadnja štiri leta v lasti madžarske bančne velikanke OTP, mora letos do konca aprila dokončno odpraviti kršitve, ki so jih v banki že pred... mladina več »

Splav je človekova pravica

 

Poljsko je predlani pretresla zgodba 37-letne Agnieszke iz Čenstohove. Bila je v prvem trimesečju nosečnosti z dvojčki, a je bila zaradi vse hujših bolečin v... mladina več »

Medvedi v kletkah

 

V Sloveniji je že od leta 2004 zasebnikom prepovedano zadrževanje iz narave odvzetih medvedov v kletkah. A še danes so tako zaprti vsaj štirje medvedi na vsaj... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo