ponedeljek, 5. junij 2023

Aalborg z velikimi težavami preko GOGa

V nabito polni Sparekassen Areni je že od prvega žvižga vladalo odlično vzdušje. Podpora 5.000 (večinoma domačih) gledalcev, ki so vedeli, da bo rokomet.net več »

Več iz medija

Zgodovina se ponavlja!

Za nami je še ena sezona v Ligi prvakinj. Zgodovina se je ponovila, Vipers je s tretjim zaporednim naslovom potrdil svetovno dominacijo. Edina rokomet.net več »

Tilen Kosi odhaja!

Svojo skoraj že desetletno člansko kariero je namenil svojemu matičnemu klubu RK Jeruzalem Ormož. Tilen Kosi je od sezone 2014/15, ko je prvič rokomet.net več »

V novo sezono z novim direktorjem

 

Rokometna zveza Slovenije je s ciljem razvoja slovenskega klubskega rokometa v svojih vrstah pozdravila Miho Panteliča, ki bo zasedel vlogo direktorja ligaških... rokomet.net več »

Maja Svetik zapušča Ljubljano

 

Od najboljšega slovenskega rokometnega kluba se poslavlja Maja Svetik. Dobre predstave so Ajdovko leta 2020 pripeljale v Krimovo družino, kjer je nabirala... rokomet.net več »

Kaj bodo želi na Koroškem?

 

Po koncu sezone je čas, da si igralci fizično in psihično odpočijejo, klubska vodstva pa zavihajo rokave. Podpisujejo se nove pogodbe s starimi rokomet.net več »

Slovan dobiva novi izgled

 

Rokometaši iz Kodeljevega bodo v novo sezono vstopili s precej drugačno zasedbo. Z igralno kariero sta zaključili dve Slovanovi legendi – kapetan Robert rokomet.net več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo