nedelja, 19. maj 2024

Izžrebana Irena Veber

Danes objavljamo še drugi sklop odzivov, ki smo jih prejeli od udeleženk prireditve Punce v jami. Preberite si kako so Punce v jami doživele Ana Marija Jamšek, Ana Slanšek, Darja Dugon, Jožica Murnik, Marjeta Rajšek, Regina Brečko Bukovec in Urška Senčar Hočevar. »Meni je bilo super, dobra organizacija in tudi darila, ki smo jih dobili, savus več »

Več iz medija

Na današnji dan: Alojz Dular

Alojz Dular je preživel otroška leta v skromnih razmerah v Zagorju, mladost pa v Trbovljah. Med obema svetovnima vojnama je delal v trboveljski cementarni in... savus več »

Tudi Lolek in Bolek

Prijave za letošnji poletni Jamatlon lepo kapljajo. Doslej se je že 88 udeleženk in udeležencev odločilo 15. junij preživeti v rudniku. In se imeti fino in... savus več »

Nova defibrilatorja

Družba InterCal Slovenija je na dveh lokacijah v spodnjem delu Zagorja postavila dva defibrilatorja. Prvi se nahaja ob vstopu k upravni stavbi podjetja na... savus več »

Dan družin na Kipah

 

Turistično društvo Trbovlje bo v nedeljo, 19. maja, v Športnem parku Kipe v Trbovljah pripravilo prireditev 3. dan družin. Med 9. in 12.30 uro bodo s... savus več »

Obnova Partizana

 

Občina Trbovlje je pričela z obnovo igrišča Partizan. V sklopu obnove bodo igrišče na novo preplastili in zarisali talne označbe. Dela bodo končana predvidoma... savus več »

Satori: nova skladba Walking

 

Z glasbo v ušesih skozi sivo mesto! Nadžanrska skupina Satori, ki jo je ustanovil zasavski glasbenik Jure Tori, je predstavila svojo tretjo skladbo Walking.... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo