sobota, 22. junij 2024

Naslednik Opla Grandland bo električni

Stellatnis je napovedal investicijo v višini 130 milijonov evrov v Oplov proizvodni obrat Eisenach v Nemčiji, kjer trenutno izdelujejo SUV-ja Grandland, za pripravo na baterijsko-električnega naslednika. Ta bo zasnovan na novi platformi STLA Medium, proizvodnja pa naj bi stekla že v drugi polovici leta 2024. Preobrazba tovarne za izdelavo baterijskega električnega avtomobila potrjuje Oplovo zave... car and user več »

Več iz medija

42154 LEGO Ford GT

Le kdo ne pozna “legic”. Kot mulec sem se igral s povsem preprostimi in osnovnimi, v zadnjih letih pa je nabor vrst in modelov že močno presegel meje otroške... car and user več »

Ehrana ponovno v domačih rokah

Po slabem mesecu negotovosti po odhodu enega izmed dveh ponudnikov storitve dostave se na vso srečo niso uresničili črni scenariji monopolizacije slovenskega... car and user več »

Kaj smo ujeli v objektiv?

 

Pred dnevi smo na ljubljanski obvoznici ujeli v objektiv zares neobičajno vozilo. Čeprav smo oba voznika vprašali, za katero vozilo gre, sta uspela iz obraza... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo