ponedeljek, 5. junij 2023

Samodejni polnilni roboti postajajo realnost

Hyundaijevi inženirji navdušujejo z novim robotom za samodejno polnjenje električnih vozil, ki bo poenostavil izkušnjo polnjenja in hkrati navdušil s svojo inovativnostjo. Virtualni prototip so predstavili že z lanskim videoposnetkom, letos pa so izdelali realno verzijo. Robot za samodejno polnjenje ali na kratko ACR, je enokraki robot, katerega naloga je priklop kabla v polnilni vhod … car and user več »

Več iz medija

Volvo nadaljuje e-pohod z EX30

Švedi nadaljujejo z elektrifikacijo svoje flote, ki jo bo s popolnim razkritjem 7. junija dopolnil majhen SUV z oznako EX30, neposredni rival Audi Q4 e-trona... car and user več »

Volkswagen ID.5 Pro Performance

Tri, štiri in pet. Tako lepo so šli Nemci z ID modeli po vrsti, kot so hiše v Trstu. Trojka je nekakšen baterijski Golf, medtem ko je ID.4 električni... car and user več »

Audi je pomladil modela A6 in A7

 

Audi je za modela A6 in A7 pripravil rahlo spomladansko osvežitev, ki ju bo ohranila konkurenčna še kakšno dodatno leto, preden se odločijo za celovito... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo