sobota, 3. junij 2023

Breitling predstavlja kolekcijo Premier Heritage B01 Chronograph

Ko je Breitling leta 1943 na tržišče poslal linijo Premier, se je kaj hitro uveljavila kot steber znamke. Časomeri, prvenstveno namenjeni vojakom ter pilotom, so skozi leta svojo namembnost zaokrožili z estetiko in obliko. V počastitev originalu, je Breitling pred dvema letoma predstavil kolekcijo Premier Heritage s kronografskim mehanizmom B09 ter ohišjem premera 40 mm. … car and user več »

Več iz medija

Volkswagen ID.5 Pro Performance

Tri, štiri in pet. Tako lepo so šli Nemci z ID modeli po vrsti, kot so hiše v Trstu. Trojka je nekakšen baterijski Golf, medtem ko je ID.4 električni... car and user več »

Audi je pomladil modela A6 in A7

 

Audi je za modela A6 in A7 pripravil rahlo spomladansko osvežitev, ki ju bo ohranila konkurenčna še kakšno dodatno leto, preden se odločijo za celovito... car and user več »

FIAT Topolino

 

FIAT je razkril ime in podobo svoje najnovejše rešitve za trajnostno mobilnost v mestih: Topolino. Popolnoma električni štirikolesnik Fiat Topolino bo... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo