petek, 2. junij 2023

Žužemberk

Delovne in marljive članice Društva kmečkih žena Suha krajina so se 10. marca srečale na svojem rednem občnem zboru. V uvodnem delu so izvolile delovno predsedstvo in organe zbora, ki ga je vodila Brigita Lavrič. Pregledale so delo v preteklem obdobju in pripravile nov plan za letošnje leto. Kot je dejala predsednica Tadeja Lavrič, so bile članice skozi celotno leto zelo aktivne, saj so organizir... kmečki glas več »

Več iz medija

Tednik Kmečki glas praznuje

100-% NA STRANI KMETOV. ŽE POLNIH 80 LET.Predstavljamo vam našo prehojeno pot v sliki in besedi.POGLEJTE TUDI VIDEO PRISPEVEKNAROČITE SE... kmečki glas več »

Z roboti na polja in v nasade

Leta 2010 sta se ustanovitelja Googla odločila ustanoviti nov oddelek, ki bo delal na tehnologijah, ki bi lahko nekega dne naredile svet boljši, kamor spada... kmečki glas več »

Evropski natečaj ARIA 2023

 

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano znova zbirajo prijave za evropski natečaj ARIA 2023 (Agriculture & Rural Inspiration Awards 2023), ki... kmečki glas več »

80 let Kmečkega glasa

 

1. junija Kmečki glas praznuje rojstni dan. Jubilejna številka najstarejšega slovenskega tednika se ob 80-letnici že začne prav posebno. Zakaj? Poglejte... kmečki glas več »

Narcise na Golici

 

V maju travnike in pobočja v okolici Planine pod Golico in Javorniškega Rovta v belo odenejo številni cvetovi narcis oziroma ključavnic, kot jim pravijo... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo