sobota, 15. junij 2024

Na ministrstvu so prepričani, da je napredek v boju proti korupciji očiten

Na ministrstvu za pravosodje so prepričani, da je napredek od predhodnega poročila Skupine držav proti korupciji pri Svetu Evrope Greco očiten. Slovenija je namreč od 15 priporočil uspešno implementirala pet, šest delno, neizpolnjena so ostala štiri priporočila. Kot so napovedali v odzivu za STA, bodo konec leta lahko poročali o dodatnih napredkih.preberite več » mladina več »

Več iz medija

V spomin Mladininemu novinarju

»Ivo je pisal samo o rečeh, ki jih je res videl. In pisal je vražje dobro. Najboljše zgodbe so seveda ostale nenapisane. Le kdo bi verjel, da so tako čudne... mladina več »

Spremembe na Jankovićev mlin?

Mestna občina Ljubljana je konec lanskega leta napovedala, da bo vseh 23 vrtcev na občinskem ozemlju do leta 2025 združila v en sam megavrtec, ki bi ga na 110... mladina več »

Strožji ukrepi zoper huligane

 

Konec meseca je minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar s sodelavci na strokovnem posvetu nakazal, kakšne vse bodo spremembe zakonodaje, ki jih je... mladina več »

Kdo bo vodil Cankarjev dom?

 

Kulturno-kongresni center Cankarjev dom, naša največja javna kulturna ustanova, je nedavno dobil novo sestavo obeh organov, ki bdita nad njegovim delovanjem –... mladina več »

Komentar / Nikoli več?

 

Hja, veleposlanici in veleposlanik treh zgodovinsko, kulturno in tudi aktualno velikih evropskih dežel so očitno prešpricali zgodovinsko krilatico francoskega... mladina več »

Komunistične metode

 

Parlamentarna preiskovalna komisija, ki preiskuje sume političnega vmešavanja v delo policije, je ta teden končno zaslišala nekdanjega direktorja urada za... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo