torek, 30. maj 2023

Devinski grad in kulinarični Trst

Sončna nedelja naju je, po dolgem času, zvabila ob morje. Tokrat ne ob slovensko, temveč k našim zahodnim sosedom. Prehodila sva Rilkejevo pešpot in na koncu le te obiskala še Devinski grad, ki je naravnost čudovit s svojimi razgledi na Tržaški zaliv in njegovo obalo. In kako je najlepše zaključiti ... več o tem → potepanja več »

Več iz medija

Divji živalski svet Kostarike

 

Če se moram odločiti za en sam, samcat razlog za obisk čudovite, zelene Kostarike, je to njen divji živalski svet. Kostarika je dežela z eno izmed največji... potepanja več »

Pura Vida, Kostarika

 

Čudovita Kostarika. Za naju sicer na trenutke malo grenko sladka, a v vsakem primeru čudovita. Kostarika je dežela, ki sva si jo želela obiskati že dolgo časa.... potepanja več »

Plan potovanja: Azori

 

Zadnji članek o noro lepem otočju Azorov je najin plan potovanja. Azori niso destinacija, kamor bi lahko, iz danes na jutri, poceni odšel zadnji trenutek. Vsaj... potepanja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo