ponedeljek, 5. junij 2023

Stavka jadralcev na odprtem EP za ILCA 6 in ILCA 7

Po včerajšnji večerni razveljavitvi prvega plova za moško zlato skupino v ILCA 7, ter posledično popravljenih rezultatih, ki so nekaj mest prinesli našemu olimpijcu Zelku, so se v italijanski Andori na odprtem evropskem prvenstvu za ILCA 6 in ILCA 7 danes odvijali finalni plovi za vse skupine, a so se ti za ILCA 7 začeli šele po enourni stavki jadralcev, ki so izrazili svoje nezadovoljstvo nad org... e-navtika več »

Več iz medija

Heron: Pomer 3. del

Najprej popravek napake od včeraj in predvčerajšnjim: Dva mala otočka v najini neposredni bližini sta Premanturski Školjić in Pomerski Školjić (hvala Mare) in... e-navtika več »

Tepeš: Končno na pot

Vrsta prijateljev jadralcev in mojih družinskih članov se je zadnje tedne pri popravilih, predelovanju in montaži nove opreme ter pri jadranju zvrstila na... e-navtika več »

Zakaj v nakup Grand gumenjakov?

 

Podjetje GRAND je bilo ustanovljeno leta 2001 kot proizvajalec napihljivih čolnov v mestu Harkov, Ukrajina. Prav v pravem trenutku je postalo vodilni svetovni... e-navtika več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo