petek, 2. junij 2023

Zahteve kmetov za kmetovanje na Ljubljanskem barju

Zahteve kmetov za kmetovanje na Ljubljanskem barjuKmetje iz območja občine Ig, občine Vrhnika in celega Barja smo zaskrbljeni glede določb predloga nove Uredbe o programu upravljanja območij Natura 2000 za obdobje 2023-2028, katera posega v lastninsko pravico in omejuje dobro gospodarjenje z zemljišči na Ljubljanskem barju.Na tem območju so velike, stare družinske kmetije, ki živijo samo od kmetij... kmečki glas več »

Več iz medija

Tednik Kmečki glas praznuje

100-% NA STRANI KMETOV. ŽE POLNIH 80 LET.Predstavljamo vam našo prehojeno pot v sliki in besedi.POGLEJTE TUDI VIDEO PRISPEVEKNAROČITE SE... kmečki glas več »

Z roboti na polja in v nasade

Leta 2010 sta se ustanovitelja Googla odločila ustanoviti nov oddelek, ki bo delal na tehnologijah, ki bi lahko nekega dne naredile svet boljši, kamor spada... kmečki glas več »

Evropski natečaj ARIA 2023

 

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano znova zbirajo prijave za evropski natečaj ARIA 2023 (Agriculture & Rural Inspiration Awards 2023), ki... kmečki glas več »

80 let Kmečkega glasa

 

1. junija Kmečki glas praznuje rojstni dan. Jubilejna številka najstarejšega slovenskega tednika se ob 80-letnici že začne prav posebno. Zakaj? Poglejte... kmečki glas več »

Narcise na Golici

 

V maju travnike in pobočja v okolici Planine pod Golico in Javorniškega Rovta v belo odenejo številni cvetovi narcis oziroma ključavnic, kot jim pravijo... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo