Preprosto jed pripravimo iz sestavin, ki so ostale po pripravi pice. slovenske novice več »
Več iz medija
Ne zapravljajte za sadike – te rastline posejte jeseni in...
Jesenska setev je primerna za ognjič, enoletni mak, črno kumino in nujna za trajne dišavnice iz domačega semena, ki ne kalijo, ker ne preživijo obdobja mraza. slovenske novice več »
Papež: Sveti sedež dogajanja v Gazi še ni pripravljen označiti za...
Papež Leon XIV. je razkril, da Sveti sedež izraelsko ravnanje v Gazi za zdaj ni pripravljen označiti za genocid. slovenske novice več »
Šokanten posnetek z ene izmed slovenskih šol, zadevo že preiskuje...
PU Novo mesto: V zadnjem mesecu nismo dobili nobene prijave nasilja v šolskih centrih na Dolenjskem, a smo s posnetkom seznanjeni in zadevo že preiskujemo. slovenske novice več »
Margot Robbie zavrnila prošnjo slavne pevke: opravičilo je precej...
Čeprav si je priljubljena glasbenica Kylie Minogue zaželela, da bi jo v biografskem filmu upodobila Margot Robbie, do tega ne bo prišlo. slovenske novice več »
Kdo je moški v objemu Ane Roš? Za njima je nepozabna noč
Skupaj s švicarskim kuharskim chefom in zvezdnikom je pripravila prav posebno večerjo. slovenske novice več »
Samorefleksija: Vi ste gospodar svojih misli
Tudi kadar začutite dvom o sebi, ne pozabite – dovolj močni in sposobni ste, da ga premagate. Prav zares. slovenske novice več »
Tri vrste prehranskih dopolnil, ki se jim je bolje izogniti
Za boljše zdravje je smiselneje izbrati ciljno usmerjena dopolnila ali hranila pridobivati z uravnoteženo prehrano. slovenske novice več »
Jesen v Dolini Soče v znamenju gibanja in okusov
Najlepše barve v naravi in na krožnikih vabijo od 19. septembra do 12. oktobra v Dolino Soče. slovenske novice več »