četrtek, 1. junij 2023

Gibanica za Iztoka Kovača

Trboveljčan Iztok Kovač je prejemnik nagrade Ksenije Hribar za življenjsko delo na področju sodobnega plesa. Podelili so mu jo na festivalu Gibanica v soboto, 25. februarja. Iztok Kovač je  vrhunski ustvarjalec in pogonska sila slovenskega sodobnega plesa. Z svojo vztrajnostjo  mu je uspelo spremeniti način razmišljanja o zasebni instituciji na področju umetnosti. Njegovo delo obsega nekaj savus več »

Več iz medija

Projekt DIGI-SCENA

V Centru Korak za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo se je januarja 2022 začelo projektno sodelovanje z Zavodom Risa, centrom za splošno, funkcionalno in... savus več »

Tradicionalni šahovski turnir

Ob prazniku občine Trbovlje je Šahovski klub Rudar v nedeljo, 28. maja, organiziral tradicionalni šahovski turnir. Turnirja so se udeležili šahisti iz... savus več »

Čebelice, čebelice

Tudi v Sloveniji 20. maja obeležujemo svetovni dan čebel. Na ta dan se je leta 1734 rodil pionir sodobnega čebelarstva Anton Janša. Svetovni dan čebel je... savus več »

Ker so vredni!

 

Starši pogosto izhajamo iz lastnih izkušenj s šolo (lastni delovni vzorci v šoli) ali pa zgradimo pričakovanja na podlagi naše ideje o otrokovi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo