torek, 30. maj 2023

Super praznovanje dneva žena

Evelin Vesenjak je Zagorjanka, ki živi v Trbovljah, Evelin Vesenjak od aprila 2015 vodi KNSS-Neodvisnost (Konfederacija novih sindikatov Slovenije). V konfederaciji je veliko moških članov sindikata in prav zato je prava oseba za letošnjo častno pokroviteljico naše prireditve Punce v jami. Evelin Vesenjak je ob sprejetju povabila za častno pokroviteljstvo povedala: »Veseli me, da se savus več »

Več iz medija

Požig avta

Požig avta Zasavski policisti so pretekli vikend obravnavali štiri prometne nesreče. Policisti so se ukvarjali še s konopljo, sporom med partnerjema, tatvino... savus več »

Rdeči revirji v Hrastniku

V četrtek, 25. maja ob 17. uri, so na ploščadi pred Delavskim domom Hrastnik uradno otvorili prvi del 21. tradicionalnega mednarodnega festivala uprizoritvenih... savus več »

Handball cup Zasavje 2023

 

V soboto, 27. maja, je domači rokometni klub Dol TKI Hrastnik na Dolu pri Hrastniku pripravil turnir v mini rokometu za deklice in dečke letnikov 2013 in 2014,... savus več »

Zagoreli zabojniki, pa še avto

 

V nedeljo, 28. maja, so gasilci posredovali na Cesti 9. avgusta v Zagorju, ponoči, 29. maja, pa v Trbovljah v Koloniji 1. maja. Trčili vozili V nedeljo, 28.... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo