sobota, 10. junij 2023

Gasilska posredovanja

Prevrnjeno vozilo V nedeljo, 26. februarja, ob 1.41 je na lokalni cesti Čolnišče–Jablana v občini Zagorje ob Savi osebno vozilo zapeljalo na brežino in se prevrnilo na bok. Gasilci PGD Trbovlje – mesto in Zagorje – mesto so zavarovali kraj dogodka, vozilo postavili nazaj na kolesa ter nudili pomoč policistom in delavcem avto vleke z savus več »

Več iz medija

Sledi korakov – Bogdan Simerl

Bogdan Simerl že vrsto let živi v Trbovljah, otroštvo pa je preživljal v Hrastniku. Prve športne izkušnje je pridobil pri treniranju nogometa in košarke. V... savus več »

Grenadirmarš na jamatlonu

Na jamatlonu je vzdušje vedno zelo dobro. Tudi zaradi tega, ker se po preizkušnji v jami tudi dobro je. In tudi 17. junija na 16. jamatlonu ne bo nič drugače.... savus več »

Odpoved prireditve v Evroparku

Glede na močne nalive v zadnjih dneh, ki so povzročili precejšnjo razmočenost terena tudi v zagorskem Evroparku in zaradi napovedi ARSO, da se bo slabo vreme z... savus več »

Nepremagljivi skupaj

Nepremagljivi skupaj je slogan letošnjih, že 16. poletnih svetovnih iger specialne olimpijade, ki bodo po Dublinu 2003 in Atenah 2011 ponovno potekale na... savus več »

Gorela vrtna lopa

 

V četrtek, 8. junija, ob 10.20 uri je v Ulici prvoborcev v Hrastniku zagorela vrtna lopa. Gasilci PGD Hrastnik so požar pogasili in pogorišče pregledali s... savus več »

Posledice neurja

 

Občino Zagorje ob Savi je v sredo ponoči prizadelo močno neurje. Zaradi velike količine padlega dežja so narasli nekateri potoki in prestopili struge. Najhuje... savus več »

Matjaž Han: »Komaj čakam!«

 

Minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, ki je častni pokrovitelj letošnjega poletnega jamatlona, že komaj čaka, da vidi, kakšna prireditev je... savus več »

Prihaja 3. Kamerat

 

Hrastniški festival delavskega filma, edini tovrstni v državi in širši regiji, se bo letos tudi ob podpori Slovenskega filmskega centra odvrtel med 29. junijem... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo