petek, 9. junij 2023

Darko Jorgič ponovno zmagal na Top 16

V švicarskem Montreuxu je bilo te dni spet napeto. V finalu namiznoteniškega turnirja Top 16 se je tudi letos – že tretjič zapored – boril Hrastničan Darko Jorgič. V zaključnem dvoboju se je ponovno boril z Nemcem kitajskega rodu Dang Quijem in ga s 4 : 2 tudi premagal.  Jorgič je v finalu moral izkoristiti naše zasavje več »

Več iz medija

Litija: Preživel padec v globino

Včeraj popoldne okoli 16. ure so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v okolici Litije. Delavec, ki je izvajal dela na višini, je pri tem padel z... naše zasavje več »

Drevo padlo na mimo vozeč avto

 

Včeraj dopoldne ob 9.uri se je na regionalni cesti Drtija–Izlake pri Mlinšah zgodila nesreča. Podrlo se je drevo in padlo na osebno vozilo. Intervenirali so... naše zasavje več »

Zapora ceste v Hrastniku

 

Z Občine Hrastnik obveščajo, da bo naslednji mesec na glavni cesti proti Hrastniku potekala delna zapora ceste. Zaradi pričetka del, ki bodo potekala pod... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo