sreda, 12. junij 2024

Srebrna plaketa za Lucijo Klemen

Srebrna plaketa za Lucijo Klemen V sredo, 22. februarja, se je ekipa Srednje šole Zagorje udeležila državnega tekmovanja iz ekoloških znanj Ekokviz za srednje šole. Tema letošnjega tekmovanja je bila naša prihodnost = zelena prihodnost. Ekipo SŠ Zagorje so sestavljali dijaki Lucija Klemen, Gal Kovčan, Klemen Pintar Andraž, vodil jih je mentor Štefan Kološa. Tekmovanje je potekalo savus več »

Več iz medija

Otrok zaklenjen v avtu

V torek, 11. junija, ob 8.13 uri se je v naselju Gabersko v Trbovljah osebno vozilo samo zaklenilo, v njem je ostal ujet otrok. Gasilci PGD Trbovlje-mesto so s... savus več »

Slovenska bakla v Zagorju

S slovensko baklo so kolesarili, tekli, plesali, igrali na glasbene cevi in odigrali košarkarsko tekmo. Sodelovali so športniki, otroci z vrtca, šolarji in... savus več »

Priznanje Sandiju Grčarju

Direktor Javnega podjetja Komunala Zagorje Sandi Grčar je prejel priznanje Zbornice komunalnega gospodarstva Slovenije za življenjsko delo na področju... savus več »

Razstava o misijonarju Pernišku

 

Na stopnišču Knjižnice Mileta Klopčiča si lahko ogledate razstavo o življenju in delu misijonarja Ludvika Perniška, rojenega v Svibnem, ki jo je pripravil Jože... savus več »

Perkmandeljc – zadnji poziv

 

Doslej se je točno 118 udeleženk in udeležencev odločilo 15. junij preživeti v rudniku. In se imeti fino in fajn in sploh in oh. Perkmandeljc opozarja, da je... savus več »

Knjiga Grad Gamberk skozi čas

 

Knjiga Grad Gamberk skozi čas avtorja Marjana Klančnika naprodaj v vseh enotah Knjižnice Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi. Knjiga Marjana Klančnika nas popelje... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo