petek, 9. junij 2023

Od sanj do resničnosti na Gradu Bogenšperk

Ta teden ljubitelje likovne umetnosti čaka nov dogodek. V galeriji Gradu Bogenšperk bo v sredo, 1. marca 2023 otvoritev slikarske razstave Žive Agrež Od sanj do resničnosti. Živa Agrež je diplomirala iz primerjalne književnosti in umetnostne zgodovine, delala pa je kot novinarka na Radiu Ljubljana, pri časopisu Delo in reviji Jana. Slikanju se je posvetila naše zasavje več »

Več iz medija

Litija: Preživel padec v globino

Včeraj popoldne okoli 16. ure so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v okolici Litije. Delavec, ki je izvajal dela na višini, je pri tem padel z... naše zasavje več »

Drevo padlo na mimo vozeč avto

 

Včeraj dopoldne ob 9.uri se je na regionalni cesti Drtija–Izlake pri Mlinšah zgodila nesreča. Podrlo se je drevo in padlo na osebno vozilo. Intervenirali so... naše zasavje več »

Zapora ceste v Hrastniku

 

Z Občine Hrastnik obveščajo, da bo naslednji mesec na glavni cesti proti Hrastniku potekala delna zapora ceste. Zaradi pričetka del, ki bodo potekala pod... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo