nedelja, 14. april 2024

Z MLADIMI SPREGOVORILI O DUŠEVNEM ZDRAVJU IN ZASADILI DREVO

Včeraj smo na Občini Trbovlje gostili 33. občinski otroški parlament na temo Duševno zdravje otrok in mladih v organizaciji Društva prijateljev mladine Trbovlje. Mlade parlamentarce sta sprejela župan Zoran Poznič in podžupanja Vesna Jesih, razpravi učencev iz vseh treh... več trbovlje več »

Več iz medija

KRESOVANJE NA KIPAH

Vabimo vas na tradicionalno Kresovanje na Kipah v torek, 30. aprila 2024, ob 19. uri na Kipah. Z nami bodo FEHTARJI CALYPSO DELAVSKA GODBA TRBOVLJE Otroški... trbovlje več »

ČISTILNA AKCIJA JE USPELA!

Za nami je sončna in topla sobota, namenjena čiščenju našega mesta. V čistilni akciji je sodelovalo več kot 40 zavodov, društev in krajevnih skupnosti*, prav... trbovlje več »

Popolna zapora na Dobovcu

Spoštovani. V imenu investitorja obveščamo, da bo od danes do vključno 17. aprila zaradi izgradnje opornega zidu ob objektu Dobovec 33, vzpostavljena popolna... trbovlje več »

NOVA TRAJBI SEZONA JE TU

 

Z veseljem sporočamo, da se na ulice našega mesta znova vračajo električna kolesa TRajBi. Kolesa so bila v zimskih mesecih pregledana, servisirana in so tako... trbovlje več »

Vesni Savić v spomin...

 

Z globoko žalostjo sporočamo, da nas je po kratki in izjemno hudi bolezni zapustila direktorica Zasavskega muzeja Trbovlje Vesna Savić. Vesna je vodenje muzeja... trbovlje več »

Voščilo

 

Spoštovane občanke, spoštovani občani. Želim vam lepe, mirne in predvsem blagoslovljene velikonočne praznike. Prazniko do namenjeni družini. Preživite jih... trbovlje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo