nedelja, 14. april 2024

Mladi o duševnem zdravju

Občina Trbovlje je v četrtek, 23. februarja, gostila 33. občinski otroški parlament na temo Duševno zdravje otrok in mladih v organizaciji Društva prijateljev mladine Trbovlje. Mlade parlamentarce sta sprejela župan Zoran Poznič in podžupanja Vesna Jesih, razpravi učencev iz vseh treh trboveljskih osnovnih šol pa so prisluhnili tudi njihovi mentorji ter predstavnici Zdravstvenega doma Trbovlje, Ce... savus več »

Več iz medija

Glog

Glog je grm ali manjše drevo s trni. Rod Crategus obsega več vrst. Drogo predstavljajo posušene vejice s cvetovi enovratnega gloga, navadnega gloga, njunih... savus več »

Haberl, Kauzer in kegljači

V petek, 12. aprila, je Športna zveza Hrastnik pripravila prireditev Večer športa. Na njej so podelili priznanja za športne uspehe v letu 2023, Bloudkove... savus več »

Na današnji dan: Anton Bantan

Pomen Antona Bantana morda še najbolj iskrivo opisuje naslov Maurerjevega članka v Kmečkem glasu četrt stoletja po njegovi smrti, ki je prispevku v njegov... savus več »

V Škofji Riži ukradli avto

 

Zasavski policisti so pretekli teden obravnavali štiri prometne nesreče, dvakrat so posredovali kršenja javnega reda in miru. Raziskovali so še tatvino... savus več »

Na današnji dan: Karel Gorjup

 

Trboveljčan Karel Gorjup se je poklicno ukvarjal s strojništvom, bil pa je eden najbolj prepoznavnih trboveljskih kulturnikov. Dolga leta je delal v kulturnem... savus več »

Nazaj je punca s šohta

 

Po več desetletjih je punca s šohta spet tu. Prenovljena, z novo frizuro, make upom, novimi čeveljci in poletno oblekco, skratka ne več v punčkasti podobi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo