ponedeljek, 5. junij 2023

Tudi v Litiji vozilo zapeljalo s ceste

Včeraj dopoldne je tudi v bližini Grbinske ceste v Litiji prišlo do prometne nesreče, ko je osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Prvi so voznici na pomoč priskočili gasilci PGD Litija, ki so ji nudili pomoč, saj je bila poškodovana (nato pa so zanjo poskrbeli reševalci NMP Litija), njeno vozilo so povlekli nazaj na vozišče, odklopili naše zasavje več »

Več iz medija

Drevo padlo na mimo vozeč avto

Včeraj dopoldne ob 9.uri se je na regionalni cesti Drtija–Izlake pri Mlinšah zgodila nesreča. Podrlo se je drevo in padlo na osebno vozilo. Intervenirali so... naše zasavje več »

Zapora ceste v Hrastniku

 

Z Občine Hrastnik obveščajo, da bo naslednji mesec na glavni cesti proti Hrastniku potekala delna zapora ceste. Zaradi pričetka del, ki bodo potekala pod... naše zasavje več »

Pri Polšniku padel z motorjem

 

Včeraj zjutraj ob 8.43 se je na cesti Litija–Zagorje pri odcepu za Polšnik zgodila prometna nesreča. Motorist je med vožnjo pričel nepravilno prehitevati... naše zasavje več »

Katarina 2023 to soboto!

 

Kot že leta doslej, tudi letos Društvo ljubiteljev starodobnih vozil Zasavja Magnet organizira Tekmovanje Katarina 2023. Kot je že v navadi, bo tekmovanje... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo