petek, 9. junij 2023

Ta teden v Kisovcu dve prometni nesreči

Ta teden sta se v Kisovcu zgodili kar dve prometni nesreči, v katerih sta bila voznika tudi poškodovana. V torek nekaj po 21. uri se je zgodila prometna nesreča v Kisovcu. Voznica osebnega vozila je zapeljala desno izven vozišča, nato pa jo je zaneslo na levo stran vozišča, od koder je zapeljala v reko. V naše zasavje več »

Več iz medija

Litija: Preživel padec v globino

Včeraj popoldne okoli 16. ure so bili policisti obveščeni o nesreči pri delu v okolici Litije. Delavec, ki je izvajal dela na višini, je pri tem padel z... naše zasavje več »

Drevo padlo na mimo vozeč avto

 

Včeraj dopoldne ob 9.uri se je na regionalni cesti Drtija–Izlake pri Mlinšah zgodila nesreča. Podrlo se je drevo in padlo na osebno vozilo. Intervenirali so... naše zasavje več »

Zapora ceste v Hrastniku

 

Z Občine Hrastnik obveščajo, da bo naslednji mesec na glavni cesti proti Hrastniku potekala delna zapora ceste. Zaradi pričetka del, ki bodo potekala pod... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo