petek, 2. junij 2023

Predstavitev TDT osnovnošolcem

Predsednica Turističnega društva Trbovlje Joži Kukovič se je v četrtek, 2. februarja, odzvala na povabilo Osnovne šole Tončke Čeč in učencem turističnega krožka predstavila delovanje društva in turistično ponudbo v Trbovljah. Tudi učenci so predstavili svoj turistični projekt in povedali, da so povabljeni na sejem Alpe Adria. Občina Trbovlje je ponudila obisk sejma tudi ostalim savus več »

Več iz medija

Učilnica na prostem

Na obnovljenem dvorišču Osnovne šole Ivana Skvarče v Zagorju ob Savi so 31. maja pripravili uradno odprtje nove učilnice na prostem, ki je zaživela ta mesec.... savus več »

Tekmovanje čisti zobje

V letošnjem šolskem letu je potekalo že 38. tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani, ki ga organizira Stomatološka sekcija SZD (Slovenskega zdravniškega... savus več »

Folklorno potovanje po Sloveniji

 

Folklorna skupina Trbovlje bo v petek, 2 .junija, ob 18. uri v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje praznovala 35 let svojega delovanja. V teh letih se... savus več »

Tina Baloh ponovno zmagala

 

Od 27. do 29. maja je v bližini Milana potekalo veliko kickboxing tekmovanje, ki so se ga udeležili tudi člani Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.... savus več »

Izlačanom štiri prva mesta

 

Izlaški borci so se minuli vikend udeležili močnega 11. mednarodnega pokalnega turnirja Pointfighting cup, ki je potekal v Italiji v Milanu. Tekmovanje je... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo