ponedeljek, 5. junij 2023

Zasavc leta 2021 je Primož Roglič

Upravni odbor Akademije Zasavc leta je odločil, da bo izbral Zasavce leta tudi za obdobje korone, ko prireditve ni bilo mogoče pripraviti. Tako so na prireditvi v sredo, 22. februarja, ki je potekala v Delavskem domu Hrastnik, podelili tudi nazive Zasavc leta 2019, 2020 in 2021. Naziv Zasavc leta 2020 so podelili Primožu Rogliču, nosilcu savus več »

Več iz medija

Železnik drugi, Kos tretji

V soboto in nedeljo, 3. in 4. junija, je v Flattachu v Avstriji potekalo tekmovanje za evropski pokal v slalomu na divjih vodah za kategorije do 23 let. Nuša... savus več »

Srečanje ukrajinskih družin

V Zagorju ob Savi so v prostorih Mladinskega centra Zagorje 25. maja pripravili srečanje ukrajinskih družin. V Zagorju je 26 Ukrajincev, ki so se zaradi težkih... savus več »

Na današnji dan: Milan Rijavec

Na današnji dan leta 2018 je v Ljubljani umrl Milan Rijavec, slikar, ki je bil močno povezan tudi z Zasavjem. Dvajset let je živel v Trbovljah, kjer je deloval... savus več »

Najina Namibija 10

Obala Atlantskega oceana Namibija leži ob obali Atlantskega oceana in puščava Namib se vzdolž celotne obale spaja z morjem, kar daje naravi poseben čar. Tukaj... savus več »

DDT se mreži po Evropi

 

Kar štirje mednarodni projekti Delavskega doma Trbovlje v Zasavje prinašajo tehnologije za ljudi in veščine, kako jih uporabiti. Ekipa Delavskega doma Trbovlje... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo