sreda, 22. marec 2023

File svinjine, ovit v pečeno slanino s kremno smetanovo omako

Za zdrav človeški razvoj in pravilno prehranjevanje je treba zmerno in po pameti uživati vsa živila, ki spadajo med zdrava. In prav tako je tudi meso. Saj je vir beljakovin, ki jih človeški organizem potrebuje tudi iz živalskih virov. Ideja za mesno kosilo, ki vam jo predlagam tokrat, je primerna tako za vsakdanje kosilo kot iskreni.net več »

Več iz medija

S postom do boljšega zdravja

Post je potovanje po poti očiščenja, v katerem pa se ne čistimo samo na telesni ravni, pač pa tudi na duhovni, duševni in umski ravni. Telesni post, ki je eden... iskreni.net več »

Kako izbrati glasbo za poroko

 

Poročni dan bosta kot mladoporočenca prikrojila svojim željam. Seznam opravil je verjetno dolg in na njem ima gotovo svoje mesto tudi priprava na poročni... iskreni.net več »

Jožef, možakar, ki ni verjel sebi

 

Možje in očetje današnjega časa bi svetega Jožefa, če bi živel v njihovi soseski in bi ga pogosto srečevali v svojem okolju, morda najprej označili za copato... iskreni.net več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo