nedelja, 2. april 2023

Družina iz Prebolda je navdušena: V prvi ogrevalni sezoni smo porabili samo 160 e...

Lastnik Primož se je s partnerko odločil, da si uredi svoj novi dom v Latkovi vasi pri Preboldu. Izbrala sta montažno hišo v modernem stilu, ki je kot nalašč dovolj velika za majhno družino z enim otrokom in morda še kakšnim v prihodnosti. Hiša je pritlična in meri 125 kvadratnih metrov, zgrajena pa je bila tv ambienti več »

Več iz medija

Brezčasna hiša v Dragomlju

Zakonca sta namreč načrtovala novega družinskega člana in zato sta želela nov, večji dom. Med iskanjem zemljišča za gradnjo nove hiše sta našla hišo v 3.... tv ambienti več »

Fasada je več kot le obleka doma

 

S kakovostno izvedbo fasade boste prihranili tudi do 40 % energije, potrebne za hlajenje ali ogrevanje hiše. Če na primer trenutno plačujete 2500 evrov letno... tv ambienti več »

Nova zgodba hiše iz kamna

 

Ob prenovi so hišo znotraj toplotno izolirali, saj niso želeli uničiti značilne kamnite fasade. Ob nakupu v hiši ni bilo ne vode ne elektrike, zato so morali... tv ambienti več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo