četrtek, 28. september 2023

Zvončki in trobentice: 9. festival slovenske jazzovske ustvarjalnosti

Festival Zvončki in trobentice krepi in širi možnosti izražanja in uveljavljanja mlajših generacij jazzovskih glasbenikov v Sloveniji s predstavitvami novih projektov. sigic več »

Več iz medija

Afterparty praznuje 15 let!

Oddaja Afterparty, ki vsak drugi torek prinaša žive studijske koncerte na Radio Študent 89,3 MHz, letos praznuje 15. obletnico. Praznovanje bo potekalo v... sigic več »

Festival Kitarika 2023

Letošnji koncerti Festivala Kitarika bodo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2023 zazveneli v Protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru. sigic več »

Začetek Abonmaja Jazz Ravne

 

V četrtek, 28. septembra se v Koroškem mladinskem kulturnem centru - Kompleks na Ravnah začenja 17. Abonma Jazz Ravne, ki bo do maja 2024 postregel z enajstimi... sigic več »

Rapetek 20 let

 

Hiphop praznuje 50 let in po svetu se vrstijo predavanja, koncerti in pogledi v rapersko zgodovino. Tako kot ima ameriški hiphop svojo zgodovino, jo imata tudi... sigic več »

Baročni randevuji

 

V nedeljo, 24. septembra se začenja nov cikel koncertov stare glasbe, ki bo mladim strokovnjakom na tem področju pomagal pri razvijanju novih programov,... sigic več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo