petek, 24. marec 2023

Novi M3 Touring nudi premalo? AC Schnitzer ima odgovor

BMW je pred kratkim začel z dobavo prvih primerkov težko pričakovanega prvega pravega M3 v karavanski Touring obliki, sedaj je svoj pečat pustil tudi znani predelovalec AC Schnitzer. Že tako zmogljivo bavarsko zver so prelevili v karavana, ki se bo tako kot na cesti, povsem doma počutil tudi na dirkaški stezi, hkrati bo pritegnil veliko … car and user več »

Več iz medija

MG4 Electric

MG Motor se na slovenskem trgu predstavlja z novim električnim vozilom MG4 Electric, potem ko je v začetku letošnjega leta že lansirala dva športna terenca z... car and user več »

Poslednja izdaja Minija Clubman

Clubman je s svojo edinstveno obliko in dvokrilnimi zadnjimi vrati prav poseben član Minijeve družine. Na žalost ljubiteljev se tovrstni praktično naravnani... car and user več »

Honor Magic5 Lite

 

Honor je še pred nekaj leti veljal kot grdi raček v družini Huawei. Saj ne, da bi bilo z njim karkoli narobe, a Huawei je pozornost namenjal svojim paradnim... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo