nedelja, 10. december 2023

Novi M3 Touring nudi premalo? AC Schnitzer ima odgovor

BMW je pred kratkim začel z dobavo prvih primerkov težko pričakovanega prvega pravega M3 v karavanski Touring obliki, sedaj je svoj pečat pustil tudi znani predelovalec AC Schnitzer. Že tako zmogljivo bavarsko zver so prelevili v karavana, ki se bo tako kot na cesti, povsem doma počutil tudi na dirkaški stezi, hkrati bo pritegnil veliko … car and user več »

Več iz medija

BMW R 18 100 Years

BMW R 18 na naši strani nikakor ni tujec. Preizkusili smo že kar nekaj modelov … pravzaprav smo preizkusili vse različice. Nikoli do sedaj pa se v uredništvu... car and user več »

Zlata v kombinaciji s črno

”Praznični” zlati sijaj, ki prihaja iz novih PVD različic Balticovih časomerov, je kot nalašč za popestritev decembrskega vzdušja. Za enako ceno... car and user več »

Samsung Galaxy Z Fold5

 

Prepogljivim napravam enostavno manjka ”zing”.Pametne napravice, ki lahko postanejo večje oziroma se zmanjšajo delujejo kot vodilo napredka, vendar... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo