ponedeljek, 27. marec 2023

Songs of fallen birds

Zatišja na MNZ po odhodu Tatjane Bobnar je konec. Prihaja nov minister Boštjan Poklukar. Premier Golob je popustil pod pritiski Črnčeca in propadla LMŠ ima zdaj oba represivna resorja v svojih rokah. Šefa SOVE in OVS-a sta prav tako kadra iz delavnice agenta Murija, kar pomeni samo eno. Črnčec obvladuje ves varnostno obveščevalni aparat v … Songs of fallen birds Preberi več » mikstone več »

Več iz medija

Časovnice obupa

Včerajšnja Tarča je dodobra razgalila vso bedo in nesposobnost aktualne koalicije. Pred volitvami so obljubljali nemogoče, zdaj pa imajo. Speljati eno korenito... mikstone več »

Fašisti med nami

Upokojenci iz vrst SDS so očitno največje ovce na svetu. Njihov novi mesija, prevarant Pavle Rupar je društvo registriral zato, da bo lahko prišel do javnega... mikstone več »

War & Valentino

Rušenje Goloba opoziciji ne gre od rok. Opozicija je mišljena SDS. To je tista opozicija, katere cilj je rušenje vlade za vsako ceno, kot se je nekoč slikovito... mikstone več »

Svet v črno belih barvah

Slovenski pacient Janez Janša je zadnje čase polno zaseden. Urednikuje na svoji televiziji za norce, kjer je tudi reden gost. Ni skrivnost, da urednikuje tudi... mikstone več »

Sunday mood

 

Prihaja koledarska pomlad. Spet in kolikokrat še. Nekoč sem res imel občutek, da je prišla pomlad. Zdaj se mi zdi, da prihaja jesen. Ena takšna pomladna jesen,... mikstone več »

Anarhija all over Slovenija

 

Danes je nov dan. Zadnjih 24 ur ni bil zabeležen noben napad na Niko Kovač? Popuščate 8. Marec. Kolikor sem obveščen, je v teku nekakšna akcija deljenja... mikstone več »

Koordinatorji kaosa

 

Jaz do neke mere razumem ljudi s psihičnimi težavami. Ne razumem pa medijev, ki dotičnim osebam dobesedno jedo iz rok. Svoje je pristavil še osiveli playboy in... mikstone več »

Milf vs Gilf

 

Tržič ima odlične zveze z Indonezijo. Kaj pa naj bi imel Tržič z Indonezijo? Svoj čas je mlad nadobuden študent prišel na idejo, da bi potoval in raziskoval po... mikstone več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo