torek, 27. februar 2024

Zasavski verzi za kulturni praznik

Zasavski verzi za kulturni praznik Že nekaj dni v uredništvu pripravljamo poseben kulturni dan. Na naši spletni strani bomo na kulturni praznik objavili 50 pesmi zasavskih pesnic poslali v glavnem pesmi, ki doslej še nikjer niso bile objavljene. Verzi za prste polizat. Letos torej v pesniškem maratonu sodelujejo v glavnem sodobniki. Dodali smo še sedem savus več »

Več iz medija

Vodovodna cev je puščala

Hitro in odločno ukrepanje intervencijske ekipe rešilo probleme oskrbe s pitno vodo na večjem območju Trbovelj. V torek, 20. februarja, je na Cesti Tončke Čeč... savus več »

Novinka nepravilno prehitevala Zasavski policisti so imeli pretekli vikend v Zasavju največ dela s kršitvami javnega reda in miru (kar štirimi). Ukvarjali so... savus več »

Nižje cene toplote v Trbovljah

Komunala Trbovlje je v sporočilu za javnost obvestila uporabnike, da se bo za gospodinjske odjemalce cena toplote s 1. marcem znižala za 5 odstotkov, cena za... savus več »

PI Kompreshaus

 

Občina Hrastnik bo prijavila dva projekta, ki jih namerava izpeljati s pomočjo Sklad za pravični prehod v okviru evropske kohezijske politike. Podpiral naj bi... savus več »

Na današnji dan: Jože Zakovšek

 

Na današnji dan leta 1910 se je v Zagorju ob Savi mami Neži (rojena Trebušak) in očetu Francu, ki je bil rudar, rodil sin Jože Zakovšek, slovenski učitelj in... savus več »

Punce v jami na Planet TV

 

Perkmandeljc bo gostoval v jutranji oddaji na Planet TV malo čez osmo uro v ponedeljek, 26. februarja. Prav gotovo ga bosta znala voditelja Suzana Kozel in... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo