nedelja, 2. april 2023

Francoski kmetje napovedali množične proteste

Francoski kmetje so napovedali proteste v Parizu. Na povabilo Nacionalne zveze kmetijskih sindikatov (FNSEA) je shod predviden za sredo (8.2.2023) zjutraj. S traktorji in drugimi vozili bodo krenili od Porte de Versailles na jugu Pariza do Esplanade des Invalides v bližini državnega zbora in ministrstva za kmetijstvo. Udeležbo je že napovedalo že 900 kmetov s traktorji. Protestirali bodo zaradi zm... kmečki glas več »

Več iz medija

Odstop kmetijske ministrice

 Na opozorilnem protestnem shodu kmetov v Murski Soboti je  minuli petek v nagovoru podpredsednik Sindikata kmetov Slovenije Franc Küčan med drugim pozval... kmečki glas več »

Že 50 let na istem Lamborginiju

Terezija Pečnik, zvesta naročnica in bralka Kmečkega glasa, kmetuje s hčero Silvo na 23 ha veliki kmetiji v Vojniku. Že vseh 50 let pa ima ji je v pomoč in ima... kmečki glas več »

Pridih praznikov

 

Zveza kulturnih društev Lendava je v svojih prostorih na Dvojki v Glavni ulici v ponedeljek odprla že 16. razstavo pod naslovom Pirhi, vino in velikonočni... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo