nedelja, 2. april 2023

Prvi krompir je že posajen

Pridelovalci zelenjave želijo, da so njihovi pridelki kakovostni, količinsko dobri in da so z vsako vrtnino čim prej na trgu, saj z zgodnostjo pri pridelku dosežejo tudi boljšo ceno.  Zelenjadarska kmetija Pr Moškrič v Zadvoru pri Ljubljani pridelke prodaja na ljubljanski osrednji tržnici, v trgovini v Trzinu in v samopostrežnem avtomatu ter trgovinici ob domačiji, zato je pestrost različnih vrst ... kmečki glas več »

Več iz medija

Odstop kmetijske ministrice

 Na opozorilnem protestnem shodu kmetov v Murski Soboti je  minuli petek v nagovoru podpredsednik Sindikata kmetov Slovenije Franc Küčan med drugim pozval... kmečki glas več »

Že 50 let na istem Lamborginiju

Terezija Pečnik, zvesta naročnica in bralka Kmečkega glasa, kmetuje s hčero Silvo na 23 ha veliki kmetiji v Vojniku. Že vseh 50 let pa ima ji je v pomoč in ima... kmečki glas več »

Pridih praznikov

 

Zveza kulturnih društev Lendava je v svojih prostorih na Dvojki v Glavni ulici v ponedeljek odprla že 16. razstavo pod naslovom Pirhi, vino in velikonočni... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo