nedelja, 2. april 2023

Izjava tedna: Peter Istenič, kmet iz Rovt

V planinah je lahko poezija s pridihom romantike in trdo socialno noto preživetja, ni pa ekonomije. Ko sem začel kmetovati, sem vedno želel, da se dejavnost, ki jo opravljam, izplača. Preračunaval sem stroške in prihodke in sedaj vem, da sem pri stroških marsikaj tudi izpustil, da se je lepše pokrilo. Peter Istenič, kmet iz Rovt kmečki glas več »

Več iz medija

Odstop kmetijske ministrice

 Na opozorilnem protestnem shodu kmetov v Murski Soboti je  minuli petek v nagovoru podpredsednik Sindikata kmetov Slovenije Franc Küčan med drugim pozval... kmečki glas več »

Že 50 let na istem Lamborginiju

Terezija Pečnik, zvesta naročnica in bralka Kmečkega glasa, kmetuje s hčero Silvo na 23 ha veliki kmetiji v Vojniku. Že vseh 50 let pa ima ji je v pomoč in ima... kmečki glas več »

Pridih praznikov

 

Zveza kulturnih društev Lendava je v svojih prostorih na Dvojki v Glavni ulici v ponedeljek odprla že 16. razstavo pod naslovom Pirhi, vino in velikonočni... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo