sobota, 1. april 2023

Poslanka sprašuje: Golob naj pojasni svoje navedbe o demokraciji v Sloveniji

Predsednik vlade je ob prvi obletnici Gibanja Svoboda izjavil, da ga evropski kolegi vedno znova spomnijo o zadovoljstvu, da je v Sloveniji spet na oblasti demokratična struja. Poslanka Slovenske demokratske stranke Anja Bah Žibert ga zato sprašuje: "Kdo je to dejal?" Ob prvi obletnici delovanja Gibanja Svoboda je njen predsednik Robert Golob kot največji uspeh nova24 več »

Več iz medija

Golob v Kijevu s figo v žepu

Brutalna vojna je v demokratičnem svetu naletela na vsesplošen upor in glede stališč do vojne poenotila vse svobodne države. V stopnji odločenosti se države še... nova24 več »

Slovenski skakalci srebrni

 

Slovenska četverica Lovro Kos, Domen Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek je ekipno tekmo za svetovni pokal smučarskih skakalcev v Planici končala na drugem mestu.... nova24 več »

Zakaj morajo psi na vrvice

 

V javnosti je zaokrožila fotografija mrtve srne z dvema še neskotenima mladičema. Razlog so psi, ki se v naravi sprehajajo brez nadzora. Pomlad je čas, ko se... nova24 več »

Papež: “Še vedno sem živ”

 

Papež Frančišek je danes zapustil rimsko bolnišnico Gemelli, kjer je preživel tri noči na zdravljenju zaradi bronhitisa. Ob odhodu se je pošalil z verniki in... nova24 več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo