četrtek, 28. september 2023

Novi Zeekr X: Zeekrova vstopnica na evropski trg?

Kitajska znamka premijskih električnih avtomobilov Zeekr, ki je nastala pod vodstvom Geelyja, prav tako lastnika Volva in Polestarja, predstavlja novi model X, s katerim želijo nastopiti na evropskem trgu. Tretji član družine, urbani SUV, predstavlja vstopnico v njihovi ponudbi in bo premierno razkrit na avtomobilskem salonu v Šanghaju. Za snovanje novega Zeekr X so uporabili … car and user več »

Več iz medija

Argylle

Prihodnje leto, 1. februarja, na velika platna prihaja vohunski triler z naslovom Argylle, ki oster kot britev ukrivlja resničnost in obkroža svet. Avtorica... car and user več »

Prve skice novega Kodiaqa

 

Čehi se že pospešeno pripravljajo na svetovno predstavitev sila uspešnega Kodiaqa, ki bo luč sveta ugledal 4. oktobra. Zaenkrat so vodilni možje pri Škodi še... car and user več »

Alpina Alpiner Extreme Automatic

 

Požirek ohlajene pijače se mi je kar malo zataknil, ko je prijatelj ob mizi obelodanil, da je mogoče zdaj prišel njegov čas za nakup kakšne resne zapestne ure.... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo