torek, 27. februar 2024

Ford Fiesta Bravo prve generacije išče novo garažo!

Med brskanjem po portfelju dražb smo naleteli na sila redko Ford Fiesto Bravo prve generacije. Posebna Bravo izdaja Fordove malčice iz leta 1981 ima nizko kilometrino in relativno poskočen 1,1-litrski agregat. Menda je ena izmed zadnjih 20 primerkov na asfaltu, zato zanimanje ne bo majhno. Oznaka Bravo je nostalgična referenca zgodovine Fieste, saj bi Fordova … car and user več »

Več iz medija

Honor Magic6 Pro

Honor je z globalnimi partnerji razkrilasvojo novo strategijo za vse scenarije z uvedbo sodelovanja med operacijskimi sistemi, ki jih podpira umetna... car and user več »

Xiaomi 14

 

Xiaomi je na dogodku MWC v Barceloni s predstavil novo vodilno serijo pametnih telefonov Xiaomi 14, ki predstavljajo pomemben mejnik v zavezi podjetja po... car and user več »

MWC 2024 odpira svoja vrata

 

Katalonski ponos tudi letos gosti kongres mobilne telefonije. MWC je namreč največji dogodek, kamor se zgrnejo vsi pomembnejši igralci na področju mobilne... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo