petek, 24. marec 2023

Ford Fiesta Bravo prve generacije išče novo garažo!

Med brskanjem po portfelju dražb smo naleteli na sila redko Ford Fiesto Bravo prve generacije. Posebna Bravo izdaja Fordove malčice iz leta 1981 ima nizko kilometrino in relativno poskočen 1,1-litrski agregat. Menda je ena izmed zadnjih 20 primerkov na asfaltu, zato zanimanje ne bo majhno. Oznaka Bravo je nostalgična referenca zgodovine Fieste, saj bi Fordova … car and user več »

Več iz medija

MG4 Electric

MG Motor se na slovenskem trgu predstavlja z novim električnim vozilom MG4 Electric, potem ko je v začetku letošnjega leta že lansirala dva športna terenca z... car and user več »

Poslednja izdaja Minija Clubman

Clubman je s svojo edinstveno obliko in dvokrilnimi zadnjimi vrati prav poseben član Minijeve družine. Na žalost ljubiteljev se tovrstni praktično naravnani... car and user več »

Honor Magic5 Lite

 

Honor je še pred nekaj leti veljal kot grdi raček v družini Huawei. Saj ne, da bi bilo z njim karkoli narobe, a Huawei je pozornost namenjal svojim paradnim... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo