Jed, ki nas popelje v dobre stare čase, v brezbrižno otroštvo in nostalgične menze. Je jed z lepim in nežnim okusom po mesu, ki lahko nasiti celo vojsko ljudi, pri pogledu v denarnico pa nas ne bo bolela glava. slovenske novice več »
Več iz medija
V nesreči na letališču Edvarda Rusjana udeleženih več kot 330...
Vaja je pokazala, da so pristojne službe dobro pripravljene in usposobljene. Hitrost, odzivnost, komunikacija in organiziranost v tovrstnih situacijah štejejo... slovenske novice več »
Halid Bešlić: V Sloveniji sem privilegiran
Legenda in kralj sevdaha, ikona pop folk glasbe in ambasador prijateljstva. slovenske novice več »
Nočna drama v gostinskem lokalu na Ptuju, z moškim je hudo
Zoper tujca bo podana kazenska ovadba. slovenske novice več »
Predmeti glamuroznih hollywoodskih zakoncev zdaj na dražbi
Na prodaj več kot 300 reči Paula Newmana in Joanne Woodward. Na voljo tudi njegovi dirkaški kombinezoni in njena poročna obleka. slovenske novice več »
Opa! Sanjski Blaž ni več samski: mimogrede skritiziral bivšo...
Blaž Kričej Režek je priznal, da je našel svojo sanjsko žensko. slovenske novice več »
Tragedija na Pelješcu: avto zletel v morje, potnica ni...
V avtu so bili štirje potniki, le trem se je uspelo rešiti iz potopljenega avta. slovenske novice več »
Čas je za šparglje: zakaj jih jesti, kateri so najboljši in zakaj z njimi ni dobro...
Ena prvih spomladanskih zelenjav so šparglji, zeleni, beli, vijolični, gojeni ali divji so dobrodošla sestavina zdrave prehrane. slovenske novice več »
Najprej dremež, nato mojstrovine: v derbiju za obstanek Bravo boljši od...
Trener Aleš Arnol se je globoko priklonil starejšemu kolegu Reji. slovenske novice več »