sreda, 22. marec 2023

Aleš Maver: Ciceron ni zanesljiv vodnik po javnem prostoru

V zadnjih letih sem z besedno zvezo javni prostor precej žongliral. Skoraj ni besedila, ki sem ga napisal, da se ne bi pojavila v njem. Šele, ko pišem te vrstice, mi je prišlo na um, da se v ozadju tega tudi pri meni priljubljenega izraza skriva nekaj otipljivega. Doslej sem si namreč, verjetno zaradi svoje outsider.si več »

Več iz medija

Dogodek: Akterji na gradbišču

Ob izidu nove 33. številke in ob vstopu v 9. letnik revije Outsider vas vabimo na odprtje razstave fotografij Nika Erika Neubauerja »Akterji na gradbišču«.... outsider.si več »

Atelier arhitekti: Tri babe

Lani se je v Mariboru zaključil dve desetletji trajajoč proces prenove srednjeveškega mestnega jedra ob zahodnem obzidju, vezanega na nekdanji minoritski... outsider.si več »

Nič posebnega

 

Manj znano dejstvo je, da se je ideja za gumi bombone, ki se je nato uveljavila po vsem svetu, porodila v Ljubljani, na lokaciji pravkar dokončanega Centra... outsider.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo