ponedeljek, 27. marec 2023

Greenline ima novega direktorja in vodstveno strukturo

Slovenska ladjedelnica Greenline, ki je pionir v izdelavi plovil z visoko ekološko noto, ima novega direktorja in vodstveno strukturo. Vodenje podjetje je prevzel Matjaž Grm. Vladimir Zinchenko, lastnik Greenline Yachts, pravi: »Glede na povpraševanje po večjih jahtah je čas, da imajo dostop do vode. Iskali smo obalno lokacijo, kjer bi lahko zgradili nov proizvodni obrat. Identificirali smo potenc... e-navtika več »

Več iz medija

Novost: Nimbus T11 – video

 

Vrtinc Navtika iz Ljubljane je v Slovenijo pripeljalo najnovejši model plovila Nimbus T11. Plovilo bo zaplulo že letošnje leto. Podrobno predstavitev plovila... e-navtika več »

Heron: Artaturi

 

Tale noč ni bila najboljša. Že zvečer se je začelo rahlo pozibavanje, ki se je kasneje stopnjevalo. V zadnjih kabinah je glasno pljuskala voda ob bok barke, v... e-navtika več »

Solo plovba na Palagružo 3. del

 

Ves ta čas, ko sem si ogledoval otok ja bila bonaca in tudi po povratku na barko je zgledalo, da bo še nekaj časa tako zato sme se odločil, da svoj odhod... e-navtika več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo