ponedeljek, 27. marec 2023

Heron: Podgrabe (Molat)

  To noč je bilo na Viru mirno in prvi ribiči so prišli v zaliv šele enkrat dopoldan. Danes bomo nadaljevali s planiranjem in ker bi se oboji radi premaknili je treba najti novo lokacijo. Best-Move je na poti na jug, midva vsa na poti na sever. Le kje naj bo torej nova lokacija za planiranje? Najdemo kompromis in se prestavimo na zahod. Na Molat. Vremenarji spet nekaj grozijo z burjo, zato luka Ja... e-navtika več »

Več iz medija

Novost: Nimbus T11 – video

 

Vrtinc Navtika iz Ljubljane je v Slovenijo pripeljalo najnovejši model plovila Nimbus T11. Plovilo bo zaplulo že letošnje leto. Podrobno predstavitev plovila... e-navtika več »

Heron: Artaturi

 

Tale noč ni bila najboljša. Že zvečer se je začelo rahlo pozibavanje, ki se je kasneje stopnjevalo. V zadnjih kabinah je glasno pljuskala voda ob bok barke, v... e-navtika več »

Solo plovba na Palagružo 3. del

 

Ves ta čas, ko sem si ogledoval otok ja bila bonaca in tudi po povratku na barko je zgledalo, da bo še nekaj časa tako zato sme se odločil, da svoj odhod... e-navtika več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo