ponedeljek, 27. marec 2023

Kočevje - Mestni vrh (Grajska pot)

Včeraj sva se s prijateljem potepala po teh koncih. Osvojila sva Livoldski vrh, Fridrihštajn in Mestni vrh. Zadnje dva sta lepo zgažena, na Livol... hribi.net več »

Več iz medija

Ormož - Kogel (Litmerk)

Kogel je 330 metrov visok vrh, ki se nahaja nad naseljem Litmerk. Z vrha, kjer se nahaja vpisna skrinjica se nam odpre lep pogled na okoliško gričevje.... hribi.net več »

ŠPARGLIJADA

2. 04. 2023 PD ZZV CELJE VABI V NEDELJO, 2. APRILA 2023, ob 6.00 uri na GLAZIJI v Celju Kljub suši prvi šparglji že poganjajo, zato so stekle v TD Brest... hribi.net več »

VIS

27. 04. 2023 PD ZZV CELJE z RELAX-om vabi od 27.4. do 1.5.2023 na VIS! Prijave: franjokunej@gmail.com hribi.net več »

Robanov kot - Strelovec

 

Pri opisu poti je treba povedati, da planinska pot od Kneza naprej ne vodi več levo navzdol (sliki 10 in 11), ampak se nadaljuje po cesti naprej ... hribi.net več »

Marno - Dom v Gorah

 

Planinski dom v Gorah se nahaja vzhodno od Hrastnika, le nekaj metrov pod 786m visokim vrhom na katerem stoji cerkev Svetega Jurija. Z vrha pa lahko kljub... hribi.net več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo