četrtek, 1. junij 2023

Gasilci so posredovali

Gasilci so zadnja dva dni imeli kar nekaj dela. Odstranjevali so drevesa na cesti proti Mrzlici, nevtralizirali izteklo olje, pogasili zabojnik za smeti in pomagali onemogli osebi. Odstranili 10 dreves V torek, 31. januarja, so gasilci PGD Trbovlje-mesto na lokalni cesti iz Podmeje proti Mrzlici v občini Trbovlje odstranili 10 podrtih dreves. Cel dan so savus več »

Več iz medija

Projekt DIGI-SCENA

V Centru Korak za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo se je januarja 2022 začelo projektno sodelovanje z Zavodom Risa, centrom za splošno, funkcionalno in... savus več »

Tradicionalni šahovski turnir

Ob prazniku občine Trbovlje je Šahovski klub Rudar v nedeljo, 28. maja, organiziral tradicionalni šahovski turnir. Turnirja so se udeležili šahisti iz... savus več »

Čebelice, čebelice

Tudi v Sloveniji 20. maja obeležujemo svetovni dan čebel. Na ta dan se je leta 1734 rodil pionir sodobnega čebelarstva Anton Janša. Svetovni dan čebel je... savus več »

Ker so vredni!

 

Starši pogosto izhajamo iz lastnih izkušenj s šolo (lastni delovni vzorci v šoli) ali pa zgradimo pričakovanja na podlagi naše ideje o otrokovi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo