sobota, 10. junij 2023

Nov Erasmus+ projekt, ki naslavlja izzive starejših z demenco in njihovih svojcev

Na Razvojnem centru Srca Slovenije se že vrsto let zavzemamo za kakovostnejše življenje starejših. Demenca je javnozdravstvena prioriteta 21. stoletja in na tem področju se je v Sloveniji v zadnjih letih naredilo ogromno, kljub temu pa ostala še veliko izzivov in epidemija koronavirusa je stanje še ... šmartno pri litiji več »

Več iz medija

Uspešen ex tempore 2023

Letos so se ga ob domačih ustvarjalcih udeležili še likovniki iz Lukovice, Domžal, Zagorja ob Savi, člani Relika iz Trbovelj, Likovnega... šmartno pri litiji več »

Nedelja zakonskih jubilejev

Sončno nedeljsko jutro 28. maja, je naznanjalo lep in duhovno bogat dan. K dopoldanski slovesni sv. maši, so bili v Šmartno tokrat vabljeni zakonci, ki... šmartno pri litiji več »

POSTAVITEV VAROVALNIH OGRAJ

 

Občina Šmartno pri Litiji je v maju, na problematičnih odsekih cest, postavila 956 m varovalnih ograj.Varovalne ograje so se postavile na: Leskovici... šmartno pri litiji več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo