ponedeljek, 5. junij 2023

Lovro Percl Seručnik državni podprvak

V nedeljo, 29. januarja je v Žire na skakalnici HS 66 poleg tekme za pokal Argeta kadetinj in kadetov do 14 in do 15 let potekalo tudi državno prvenstvo v nordijski kombinaciji. Na državnem prvenstvu sta tekmovala tudi dva kisovška kombinatorca. Lovro Percl Seručnik je dosegel odlično drugo mesto in postal državni podprvak v nordijski savus več »

Več iz medija

Matej Lebič s Pr’jatli

Mladi študent glasbene pedagogike Matej Lebič predstavlja svojo novo pesem z naslovom Pr’jatli. Gre za pesem zabavnih ritmov, v kateri opisuje vse lepe... savus več »

Nov prapor dolskih copatarjev

Člani Društva copatarjev Dol pri Hrastniku so se v nedeljo, 4. junija, zbrali na tradicionalnem pikniku pri koči Lovske družine Dol na Kopitniku. Na posebni... savus več »

Železnik drugi, Kos tretji

V soboto in nedeljo, 3. in 4. junija, je v Flattachu v Avstriji potekalo tekmovanje za evropski pokal v slalomu na divjih vodah za kategorije do 23 let. Nuša... savus več »

Srečanje ukrajinskih družin

 

V Zagorju ob Savi so v prostorih Mladinskega centra Zagorje 25. maja pripravili srečanje ukrajinskih družin. V Zagorju je 26 Ukrajincev, ki so se zaradi težkih... savus več »

Na današnji dan: Milan Rijavec

 

Na današnji dan leta 2018 je v Ljubljani umrl Milan Rijavec, slikar, ki je bil močno povezan tudi z Zasavjem. Dvajset let je živel v Trbovljah, kjer je deloval... savus več »

Najina Namibija 10

 

Obala Atlantskega oceana Namibija leži ob obali Atlantskega oceana in puščava Namib se vzdolž celotne obale spaja z morjem, kar daje naravi poseben čar. Tukaj... savus več »

DDT se mreži po Evropi

 

Kar štirje mednarodni projekti Delavskega doma Trbovlje v Zasavje prinašajo tehnologije za ljudi in veščine, kako jih uporabiti. Ekipa Delavskega doma Trbovlje... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo